VELNINGSLIV

Din æstetik- og wellness-klinik i Dyssegård - Gentofte - Hellerup

Forbedre og forbedre din ansigts- og krops æstetik, baseret på den mest avant-garde teknologi på klinikken Shape by Vilma. Siden 2016 med de bedste skønheds- og wellness-tjenester i København.

Vores tjenester

Kropsbehandlinger

Jeg er tekstblok. Klik på rediger-knap for at ændre denne tekstem ips.

Massageterapi

Jeg er tekstblok. Klik på rediger-knap for at ændre denne tekstem ips.

Voks

Jeg er tekstblok. Klik på rediger-knap for at ændre denne tekstem ips.

MANICURE PEDICURE

Jeg er tekstblok. Klik på rediger-knap for at ændre denne tekstem ips.

ANSIGTSBEHANDLING

I am text block. Click edit button to change this tex em ips.

SEMI-PERMANENT MAKEUP

Jeg er tekstblok. Klik på rediger-knap for at ændre denne tekstem ips.

Få 25% rabat på dit første køb!

Før og efter resultat

Kundernes anmeldelser

5/5
Klik på rediger-knap for at ændre denne tekst. Lorem ipsum dolor sidder amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Mila Kunis
foto-vilma

"Fordi skønhed begynder i det øjeblik, du beslutter dig for at være dig selv"

Vilma Sales

Ofte stillede spørgsmål

Under proceduren forårsager eksponering for afkøling fedtcelle-apoptose, hvilket fører til frigivelse af fedtlag. Fedtcellerne i det behandlede område elimineres forsigtigt gennem kroppens normale metabolismeproces, hvilket fedt fra fødevarer ligner.

​Cryolipolyseproceduren er ikke-invasiv. De fleste patienter genoptager typisk deres rutinemæssige aktiviteter, inklusive tilbagevenden til arbejde og træningsregimer på samme dag som proceduren. Transient lokal rødme, blå mærker og følelsesløshed i huden er almindelige bivirkninger af behandlingen og forventes at falde inden for et par timer. Typisk vil sensoriske underskud aftage inden for 1-8 uger
Med denne ikke-invasive procedure er der ikke behov for anæstesi eller smertestillende medicin og norecovery tid. Proceduren er behagelig, de fleste patienter kan læse, arbejde på deres bærbare computer, lytte til musik eller bare slappe af.
fordel ved fedtsugning: Resultaterne af fedtsugningsproceduren er 100% synlige, men invasive og smertefulde.
​Patienter, der oplever reduktion af fedtlag, viser vedvarende resultater mindst 1 år efter proceduren. Fedtcellerne i det behandlede område elimineres forsigtigt gennem kroppens normale metabolismeproces. Elimineringen af ​​fedtceller som et resultat af proceduren forventes at vare så længe fedtceller fjernes ved invasive procedurer såsom fedtsugning.

nogle resultater ses umiddelbart efter den første behandling, med optimale resultater forventet fra tre til seks måneder

Individuelle resultater vil variere, dog i gennemsnit mindst 18 måneder til to år
​Antallet af sessioner afhænger af klientens alder og hudtilstand. En til fire behandlinger er normalt tilstrækkelige til let til moderat hudlaxitet.
Enhver med hængende hud, eller som overvejer et ansigtsløftning, men ikke er klar til operation, er en god kandidat.
Den ideelle kandidat til HIFU er for en person, der er mildt over idealvægten og ikke kan skifte stødige lommer med fedt. HIFU er ideel til skulptur af større områder, og kandidaten skal være inden for 10-15 kg af deres ideelle vægtområde. HIFU er ikke en vægttabsbehandling og erstatter ikke fordelene ved korrekt diæt og motion. Det behandler ikke fedme.
Hvor mange behandlinger af HIFU anbefales?
Permanent, så længe du opretholder din vægt med din normale diæt og træner, skal dine langtidsresultater forblive stabile. Efterbehandling: Den gennemsnitlige permanente fedtreduktion af behandlingsområdet efter blot en enkelt session er typisk 2 til 6 cm. Det er vigtigt at bemærke, at disse behandlinger er progressive, de vil fortsætte med at fungere, efter at du har fået behandlingen, da den fungerer på din krops egen naturlige eliminationsproces.
Kan jeg kombinere HIFU-fedtreduktion med en anden behandling?
Open chat